Inkasso

Som erhvervsdrivende vil du sandsynligvis på et eller andet tidspunkt komme ud for dårlige betalere. Og du vil måske komme ud for, at lige meget hvor mange aftaler du laver med din kunde, så sker betaling bare ikke. Alligevel tøver mange erhvervsdrivende med at henvende sig til en advokat, der kan tage kravet til retslig inkasso.

Måske mener du,
at det er besværligt,
at det er for dyrt og
at det tager for lang tid.

Ikke hos Advokatfirmaet Isaksen & Nomanni!

Det er NEMT. Du sender bare et skema og en kopi af den ubetalte faktura - så ordner vi resten!

Det er ofte GRATIS. I det tilfælde din kunde indfrier fordringen, vil inkassosagen ofte være gratis for dig, idet din kunde bliver pålagt at betale omkostningerne.

Det kan tage lidt TID. Gennemførelse af en inkassosag kan tage tid, hvis sagen skal forbi domstolene. Sagsbehandlingstiden hos domstolene og din kundes handlinger kan medføre, at det kan tage lidt tid at gennemføre inkassosagen.

no-nonsense, kompetent og effektiv inkasso til faste priser

Dine sager behandles af advokater og specialuddannede advokatsekretærer på et advokatkontor. Ikke en studerende eller en kontormedarbejder på et inkassobureau, der ikke besidder den fornødne viden og uddannelelse. Dette sikrer dig adgang til specialviden - ikke bare om inkassoreglerne, men også al lovgivning, der har betydning for en effektiv inddrivelse af dine fordringer.

Vi følger dine sager til dørs. Dine sager bliver ikke afsluttet, bare fordi debitor har indsigelser, eller på anden måde forsøger at undgå at betale. Vi kan som advokater gennemføre retssager som en naturlig forlængelse af inkassosagen og videreføre sagen i fogedretten for at tvangsinddrive fordringen.

Og du er sikker på, at dine henvendelser bliver besvaret hurtigt. Hos os bliver dine henvendelser ikke lagt i en bunke i vindueskarmen. Vi vender altid hurigt tilbage - enten pr. e-mail eller med en opringning.

Vores sagsbehandling er effektiviseret og rationaliseret, så du kan være sikker på, at dine inkassosager ekspederes med det samme. Og vi deler din interesse i, at sagerne fremmes mest muligt.