Om Isaksen & Nomanni

Advokatfirmaet Isaksen & Nomanni er en moderne advokatvirksomhed, som blev etableret i 1978. Advokatfirmaet har kontorer i Aarhus og Odder.

Vi lægger vægt på at være den rigtige samarbejdspartner for både private og erhvervsvirksomheder. Vores klienter kommer fra alle sider af erhvervslivet: håndværksmestre, detailhandlende, produktionsvirksomheder, pengeinstitutter, koncerner og børsnoterede selskaber. Desuden rådgiver vi forsyningsselskaber, foreninger og private personer.

Vi satser på effektivitet og dermed konkurrencedygtighed gennem maksimal brug af informationsteknologi. Vi har de mest avancerede edb-systemer, direkte adgang til alle relevante databaser og registre indenfor jura og erhvervsliv, og en rationel intern sagsbehandling.

Advokatfirmaet Isaksen & Nomanni er en moderne advokatvirksomhed med en lokal profil og med kunder fra hele landet.

Vi har et netværk af gode samarbejdspartnere i ind- og udland, og kan løse juridiske problemer, uanset om det er helt lokalt eller rækker uden for landets grænser.

Vi samarbejder med

Advokatfirmaet Isaksen & Nomanni og advokater i firmaet er medlem af / samarbejder med viste foreninger og organisationer.